NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Munich

  Recent Locations

   VELIKI PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL in Munich


   • VELIKI PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL Photo #1
   1 of 1
   June 1, 2019

   Saturday   7:30 PM

   Lilienthalallee 37
   Munich, Bayern

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   VELIKI PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL

   VELIKI PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL 1. lipnja 2019. u Münchenu„Dvorana - Kesselhaus“Drage Hrvatice i Hrvati odlaskom hladne zime i dolaskom proljeća probudimo naše osjećaje uz zajedničko druženje te Vas i Vaše prijatelje srdačno pozivamo na PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL u subotu 1. lipnja 2019. u Münchenu!Dobro došli na naš zajednički HRVATSKI Festival u Münchenu s ciljem da se družimo i njegujemo našu kulturu, te da tako sačuvamo naš identitet, naš hrvatski jezik, našu pjesmu i tradiciju. Opće je poznato da su Hrvati u Njemačkoj i u Bavarskoj prepoznati kao vrijedan i radišan narod, ali ne samo po marljivosti, već i po činjenici da se znamo veseliti, izvrsno zabavljati, pjevati i plesati.Iako živimo izvan naše Hrvatske domovine mi je nosimo u srcu i u najtežim povijesnim trenucima stvaranja Hrvatske države pokazali smo zajedništvo s domovinom. Učinimo to svaki puta kada se za to ukaže prilika.Posebno zahvaljujemo svima na srdačnoj i širokogrudnoj potpori na ovom našem i Vašem susretu, koji su na bilo koji način pridonijeli kako bi uveličali cijeli svečani doživljaj.Očekuje Vas dobar program, sa zabavne plesne i kulturne strane. Dođite svi i zabavite se uz vruće hitove koje će za vas uživo odsvirati i odplesati:# Miroslav Škoro - Ne dirajte mi ravnicu, Svetinja, Sude mi, odkud Ti pravo..# Crvena Jabuka - Ima nešto od srca do srca, nekako s proljeća, tuga Ti i Ja..# Grupa Vigor - Divna, Marija, još fališ, zašto me mučiš nevjero..

   Categories: Festivals

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near VELIKI PROLJETNI HRVATSKI FESTIVAL. Book your stay now!